Sivan & Rolf
Dessa två ungkatter bor i ett av våra jourhem!
Jourhemmet skriver: "Rolf är 16 v. sist kvar i sin kull. (efter en vildkatt) Han har varit väldigt skygg men hela tiden älskat när man klappar honom. Som en liten kurrmaskin. Han gillar inte snabba rörelser men springer inte och gömmer sej längre utan går undan och kommer sedan fram igen. Vi har jobbat mycket med honom. Tyvärr så kommer han inte till en som i ex soffan eller sängen men med lite tålamod så kommer det säkert också gå snart. 
Rolf busar och har hittat sin kärlek Sivan. Siv ”Sivan” är är även hon 16 v. men från en helt annan mamma och pappa. 
Sivan är världens gossigaste lilla misse. Aldrig varit rädd för varken vuxna, barn eller små barn. Äter sover och leker och vill ha massa kärlek och goss mest hela tiden. Sivan kom hit och lärde Rolf att tvåbenta  inte är så farliga alls. 
Dessa två ska flytta tillsammans till sitt föralltidhem där dom får massor med uppmärksamhet, kärlek och lek, ett hem där det finns tvåbenta med tålamod, framförallt för Rolf som fortfarande är lite skygg. 
Båda två är vana vid andra katter, små och stora barn. 
Vi ser fram emot att de ska få ett föralltidhem, men kanske kommer dom va lite avvaktande i början, tills de känner sig trygga med nya tvåbenta kamrater ❤️ "