Mino, Polly & Cesar
Alla tre bor nu på Kattslussen.
Jourhemmet skriver:
"Mino (Orange, hane)
En charmör utan dess like och även om han är lite skeptisk till nya människor och håller avstånd lyckas han alltid charma alla. Mino tycker om att vara nära och gosa med hans matte/husse. Han är den mest våghalsiga av dessa tre och siktar högt men det är inte alltid det blir som han tänkt. 

Polly (Tigre med orange och vita inslag, Hona) 
Prinsessan med den vita tippen på svansen och vita baktån. Polly är väldigt påhittig och hittar gärna på rackartyg men är också den perfekta myskompisen framför tv:n. Hon är orädd när det kommer främmat och tycker bara det är roligt när någon kommer och ska leka med henne, eller ge henne godis. 

Cesar (Tigre, Hane) 
Den lojala mys-kompanjonen eller "mammas/pappas pojke". Han ska alltid ligga i knät och mysa, det spelar ingen roll om vart. Även Cesar älskar att vara i rampljuset när det kommer besökare, och bjuder de på något gott att äta är han inte den som delar med sig. 

Alla tre älskar att leka och är väldigt "kattungiga" och de tycker också väldigt mycket om mat. De pratar väldigt mycket när de ska få mat men annars är de ganska tysta. De är charmtroll allihopa och hur mysiga som helst."