191206
Wille


Hej! På grund av att min livssituation består av mycket resor och långa dagar hemifrån, utan någon i min närhet som kan hjälpa mig att passa honom, så funderar jag med otrolig sorg i hjärtat på ett nytt hem till min älskade Wille.
Söker någon som har möjlighet att ge honom det sällskap han behöver. Han visar ännu inte tecken att han mår dåligt av det så det är inte bråttom men det är tyvärr ej hållbart på sikt.

Han är 10 år. kastrerad, vaccinerad och öronmärkt.
Han har endast varit inomhus. Funkar fint med hundar och hälsar mer än gärna på alla nya människor men är ännu lite osäker runt barn och andra katter.
Finner sig snabbt som hemma på nya platser. Är otroligt kelig, sällskapssjuk och busig. Är en trygg katt som alltid vill vara i samma rum som oss andra.

Vill du ge Wille ett nytt hem? Hör av dig till Felicia.

Telefonnummer:
0703720065
Epost:
svenssonfelicia@gmail.com
 

191010
Twix
Twix är en frisk, snäll,myskatt som ibland vill vara ute.
Hon är kastrerad och chippad. Matte blev utan natur då bostaden byttes ut och tycker synd om henne. Hon är anpassningsbar till en ny bostad. Hon är inte gammal än...

Vill du ge Twix ett nytt hem? Hör av dig till Matte:

E-post: maria.j.skickas@gmail.com

Telefonnummer:
0738782042
 

191010
Triss 
&
TramsHejsan!
På grund av ändrade arbetsförhållanden och ingen familj eller vän att vända mig till för boende måste jag tyvärr omplacera mina 2 små pälsbollar.
Syskon, den svarta är hona och heter Triss, den svartvita är hane och heter Trams.
Vill att de placeras med varandra då de aldrig varit separerade och verkligen älskar varandra. Båda är innekatter.
De är charmiga och kelsjuka, Trams är en riktig närgången liten plutt när han är bekväm vilket sker ganska snabbt. Triss är lite reserverad i början men börjar så småningom hälsa glatt när man kommer innanför dörren.
Känner du att du kan ge dessa 2 små ett kärleksfullt hem där de kan få den uppmärksamhet de förtjänar så skriv gärna!
Mvh
Johan Sjöö

johanbesj@gmail.com

Telefonnummer
0737842876 

191010
Pelle

Hej!
I somras kom det en hankatt till oss i Mölndal. Han var mager, full med fästingar och väldigt törstig/hungrig.
Med hjälp av en otydlig örontatuering har vi försökt få tag på ägaren, men utan framgång. Han har genomgått hälsokontroll på Evidensia djursjukhus och blivit chippad, vaccinerad och avmaskad. Vi ger honom Credelio varje månad mot fästingar och loppor. Vi kan tyvärr inte behålla Pelle, som vi kallar honom, för han kommer inte överens med våra andra katter.
Vi söker därför ett lugnt, tryggt och kärleksfullt hem där det inte finns andra katter. Han älskar att mysa med sin husse vid läggdags men gillar inte att bli buren.
Gos sker på Pelles egna villkor, så jag kan inte rekommendera en småbarnsfamilj. Han är både ute och innekatt, men är inte utomhus så långa stunder i taget utan gillar att vara inne och ta det lugnt.
Han är helt rumsren och även kastrerad sedan tidigare.

Vill du öppna ditt hem och hjärta för denne lille kille så kontakta mig.
/Anna

anna.c.wysocki@gmail.com

Telefonnummer
0760171940


 

190924
Nahla & Smilla


Hejsan!
Vi har tyvärr tagit beslutet att omplacera våra 2 katter (båda honor) då den ena av tjejerna tyvärr kissar och bajsar utanför sin låda. Vi har provat allt och enligt veterinär så är omplacering det som skulle kunna få henne att sluta.

Nahla (Svart huskatt):
Adopterades från ett katthem i Växjö 2012 där hon inte hade något hem. Hon var 8 månader ungefär när hon kom hem till oss (8 år gammal nu). Hon är kastrerad och har lite hängmage. Försäkrad via Folksam.
Denna bestämda donna älskar blötmat mer än något annat och har pga det gått upp i vikt. Hon har hängmage, älskar att kela, ogillar kattleksaker och lekar generellt, älskar att bli kliad på magen och att ligga nära och sova. Vi har tidigare bott i lägenhet med balkong men de senaste 3 åren bott i en utan balkong vilket jag misstänker är en av anledningarna till att hon inte trivs. Nahla hade mått bäst om hon fick möjlighet att få vara utomhus och inomhus som hon själv vill, då hon stormtrivs med att spana, speja och äta gräs.

Smilla (blå sköldpadda)
Smilla adopterades också från djurens vänner (katthem) 2014 (nu 5 år). Hon kom till oss när hon var 12 veckor och då var hon en skygg kattunge. Hon är fortfarande lite försiktig men har gjort stora framsteg. Gillar inte höga ljud, springer iväg om något skrämmer t.ex. dammsugaren. Men kommer gärna fram och gälsar när det kommer gäster. Barn är lite läskiga men hon är otroligt snäll.
Denna lilla tjej gillar att mysa i soffan när man har en luddig filt på sig. Då brukar hon snutta och gosa in ordentligt.
Smilla är också kastrerad och gillar att busa med små leksaksråttor och små spiraler. Är en duktig jägare som gillar att jaga flugor och harkrankar. Äter inte jättemycket blötmat men har även hon lite mage. Föredrar torrfoder som de haft fri tillgång till. Denna tjej har fått möjlighet att vara utomhus men varje gång har hon verkat rädd.

Att omplacera dem är verkligen inget jag vill göra men för deras skull för att de ska få må bra så gör jag detta.
Om man önskar så får man gärna med alla tillbehör såsom kattlådor, matskålar, stort klösträd, transportburar, koppel och sele samt de leksaker som finns kvar.

Priset är inte det viktiga i detta och kan diskuteras, jag värdesätter dock vilket hem de kommer till för jag vill att de ska må bra! Om detta låter intressant, om du vill ha fler bilder/filmer eller undrar något mer så hör gärna av er via mail alternativt mobilen så svarar jag så fort jag kan!
Hälsningar Emma

Vill du ge Nahla och Smilla ett nytt hem? Kontakta Emma på

E-postadress
Emma.92.johansson@gmail.com

Telefonnummer
0704916274

190922
Liam
Hej!
Liam är en semilånghårig katt,
hans mamma är renrasig Maine Coon och pappa okänd.
Han blir 1 år i november. Min äldsta katt går inte ihop så bra med Liam. Liam är nyss kastrerad,vaccinerad och chippad. Han är lite försiktig i början men är väldigt go och sover i sängen om han får.
Han har kroksvans dvs han har halv svans o den ligger åt höger.Har varit innekatt. Endast seriösa. Mvh Maria

Vill du ge Liam ett nytt hem? Kontakta Maria på

E-postadress: cat30@live.se

Telefonnummer
0739298956