190219
Vilda
Vi är en familj i Uddevalla som snart ska flytta från landet till en lägenhet i stan och vi söker nu efter ett nytt varaktigt hem åt vår katt. Vilda är 10 år och är en väldigt självständig tjej som gärna är både ute och inne när lusten faller på, därför skulle hon trivas bäst att bo i ett hus. Hon är vaccinerad, frisk, försäkrad, kelsjuk och pratsam.
En mysig katt i sina bästa år.. 
Finns det någon vänlig själ som antingen är intresserad av kattsällskap eller kanske känner någon som är det. Hör av er till oss i så fall. 

Vill du ge Vilda ett nytt hem? Hör av dig till Jennie

E-post:jennie_lee1@hotmail.com

Telefonnummer
0735675287


 

190202
Daisy
13-årig honkatt  behöver ett nytt hem!
Har frågat runt bland vänner och bekanta men inte hittat något som skulle fungera.
Hon bor just nu på landet i ett litet hus med flera andra katter och mår inte bra där. Hon skulle behöva ett lantligt, lugnt och tryggt hem utan andra djur.

Daisy kom till oss när hon var ca 5 år gammal, från ett dåligt hem där hon blivit vanskött. Hon var rädd för människor, sprang och gömde sig så fort någon kom och hade stor integritet även med oss.
Hon hade alltid varit innekatt. Sakta blev hon tryggare men har alltid tyckt illa om när det varit mycket människor hemma, höga ljud och rörelse. Har även gått till attack i sådana lägen. Kissat på mattor och golv i protest när hon inte varit nöjd. Vi har haft henne inomhus i stan, bor i lägenhet med trafik utanför, men har en sommarstuga dit hon följde med och snabbt blev en fullfjädrad musfångare och harmonisk utekatt, trivdes verkligen, men blev deprimerad när vi flyttade till stan igen. Detta eskalerade med åren och i somras kände vi att det inte bar längre. Det var inte rättvist mot henne att ta hem henne till stan, där hon blev tydligt deprimerad.

Vi hittade ett hem till henne på landet, utmaningen var att det fanns 2 yngre katter där, Daisy har nu hunnit bli 13 år. Det gick hyfsat bra ett par veckor, sedan försvann hon. Efter 2 månader hittades hon, rejält avmagrad och tilltufsad, mask i magen och ynklig.
Hon återbördades till sitt nya hem. Där har hon tytt sig helt till matte, är trygg och kelig med henne, har ätit upp sig och tillfrisknat, men i övrigt funkar det inte alls.
Hon går till attack mot husse, håller sig undan från de andra katterna och kissar i protest på golven. Just nu testar vi med feromoner för att se om det kan förbättra läget lite, om inte kan de inte ha kvar henne.
Drömscenariot vore en ensam person eller ett par, boende ensligt på landet, utan andra djur. 

 Kan du ge Daisy en chans? Till ett nytt liv? Hör av dig till familjen Broms:

ingridbroms@hotmail.com

190116
Rosa
Vi söker ny familj till vår 4,5 åriga honkatt Rosa.
Rosa har alltid varit utekatt men vår situation kring henne är tyvärr ohållbar. Rosa gillar inte våra andra djur, hon kan när man klappar henne bitas vilket gjort att barnen är rädda för henne. Hon har dock aldrig bitit min man utan tytt sig till honom. Rosa har en del tovor då hon inte gillar att bli borstad, vilket jag självklart försöker få bort, men är väldigt svårt. Jag ser helst att en familj utan barn och andra djur isåfall tar över henne då jag tror att hon hade trivts bäst då. Rosa bor i lilla edet. 

Är du intresserad av att ge Rosa ett nytt hem? Hör av dig till Madelene!  

jahnke87@hotmail.com

0761871108