190819
Chavo
Chavo är en liten honkatt på 2 1/2 år, kastrerad, som inte trivs med oss - vad vi tror!
Hon har sedan hon var ett halvår protesterat och kissat överallt inomhus förutom i lådan och vi har testat i princip allt vi kan göra föra att hon ska finna ro. Vi har köpt nya kattlådor, nytt kattsand, placeringen på kattlådan på olika sätt, testat mata henne där hon har kissat för att visa att det inte är ett kissområde, köpt diverse medel så som sprayer, feromoner och kosttillskott (cystophan), allt ni kan tänka er. Vi testade också att ha henne hos min flickväns pappa som har hus på landet då vi kanske trodde att hon ville vara ute katt. De resulterade i att hon kissade på dörrmattan varje dag.
Vi har tagit bort alla mattor och diverse mjuksaker men då kissar hon utanför och bredvid kattlådan samt i sängarna. Vi har även tagit med henne till veterinären ca 3 ggr och hon hade fått urinvägsinflammation pga av stress därav blod i urinet 1 gång, utöver det trodde veterinären att det är en nervös och stressad katt. 

Vi vet inte vad mer vi kan göra och vi vill inte avliva våran prinsessa. Våran sista chans är att vara ärliga mot oss själva och försöka se om någon annan har tid och energi att ge sig an en stressad och nervös katt som vet om hennes problem men som vill hjälpa henne och ha ett värdigt liv. 

Vi hoppas att de finns en själ där ute som vill hjälpa oss och våran Chavo. Jag nås på både mail och telefon. 

Hälsningar, Amanda och Laura. 

Vill du ge Chavo en chans till ett nytt liv? Hör av dig till Amanda:

Epost:
amandacareau@live.se

Telefonnummer
0736352333
 

190721Otto

Otto är en trygg, kelig och cool yogakatt på 9 år. Han är kastrerad, rumsren och gillar friheten i att kunna vara både inne och ute. Vi flyttar till en lägenhet och blir det inte så bra för honom att hänga med dit. Kontakta oss via mejl eller sms:a oss på 0738-400135.

Vill du ge yogakatten Otto en ny familj? Hör av dig till
Arijon Aronsson 

E-postadress
ateljehel@hotmail.se

Telefonnummer
0738400135


 

190715
Saga
Saga är en icke steriliserad katthona som föddes midsommarafton 2016 (3 år). Saga är en förhållandevis liten katt till storleken, vilket gör henne väldigt smidig. 
Saga är van att gå in/ut genom kattlucka efter eget behag. Hon är van vid barn. Hon bor med sin bror som är från en äldre kull. 
Saga har fött en kull på 5 kattungar under 2019, som nu alla flyttat hemifrån. 
Saga är en snäll, hängiven katt som är mycket kel-sjuk och hälsar tex varje morgon. Dock är det så att hon gärna ser att kelandet sker på hennes villkor, att hon får välja när hon vill bli klappad/kela snarare än tvärt om. Här gäller det att bygga förhållande till henne så kommer samspelet att fungera bra för alla, som vi gjort. 
Nu är det så att alleri inom familjen inte tillåter oss att ha kvar Saga hos oss så hon kommer på ett eller annat sätt att behöva avlägsnas inom kort.

Vill du ge Saga ett nytt hem?
Hör av dig till Conrad.

E-postadress
conradmartinson@hotmail.com

Telefonnummer
0703377292

 

190627
Mario

4-årig kastrerad och chippad kattkille söker nytt hem, då tiden inte räcker till pga nytillskott i familjen. Försäkrad sedan han varit kattunge, utan några kända sjukdomar eller tandproblem. 
Mario är en sällskaplig och väluppfostrad katt. Då han är van att vara både inne- och utomhus, föredrar vi att han fortsättningsvis får möjligheten att vistas ute. Tror också han skulle må bäst av att få vara ensam katt i hemmet. 
Alla Marios saker följer självklart med, som kattlåda, mat osv. 
Sms:a eller ring gärna om ni undrar något mer.

Är det hos dig lille Mario ska få ett "föralltidhem"?
Hör av dig till Madeleine

E-postadress
borjessonmadeleine@gmail.com

Telefonnummer
0735794916

190607
Plutten
Plutten är en honkatt och är steriliserad. Hon är en utekatt. 
Behöver ett nytt hem på grund av att hon inte är helt tillfreds hos oss. Plutten bor med sina tre bröder och sin mamma. Bröderna är på henne så hon blir stressad, blir även stressad vid förändringar. Hon hade behövt ett lugnt hem med inte för mycket barn, även fast hon är van vid barn. Men vi är många i familjen och vid förändringar så märker vi att hon inte mår bra. Vi har barn som kommer och åker varannan vecka, det märks att hon inte mår bra av det.

Vill du ge Plutten ett nytt hem?
Hör av dig till Isabell .

E-postadress
IsabellSmberg@hotmail.com

Telefonnummer
0736526065