191010
Twix
Twix är en frisk, snäll,myskatt som ibland vill vara ute.
Hon är kastrerad och chippad. Matte blev utan natur då bostaden byttes ut och tycker synd om henne. Hon är anpassningsbar till en ny bostad. Hon är inte gammal än...

Vill du ge Twix ett nytt hem? Hör av dig till Linda

E-post: maria.j.skickas@gmail.com

Telefonnummer:
0738782042
 

191010
Triss 
&
Trams


Hejsan!
På grund av ändrade arbetsförhållanden och ingen familj eller vän att vända mig till för boende måste jag tyvärr omplacera mina 2 små pälsbollar.
Syskon, den svarta är hona och heter Triss, den svartvita är hane och heter Trams.
Vill att de placeras med varandra då de aldrig varit separerade och verkligen älskar varandra. Båda är innekatter.
De är charmiga och kelsjuka, Trams är en riktig närgången liten plutt när han är bekväm vilket sker ganska snabbt. Triss är lite reserverad i början men börjar så småningom hälsa glatt när man kommer innanför dörren.
Känner du att du kan ge dessa 2 små ett kärleksfullt hem där de kan få den uppmärksamhet de förtjänar så skriv gärna!
Mvh
Johan Sjöö

johanbesj@gmail.com

Telefonnummer
0737842876 

191010
Pelle

Hej!
I somras kom det en hankatt till oss i Mölndal. Han var mager, full med fästingar och väldigt törstig/hungrig.
Med hjälp av en otydlig örontatuering har vi försökt få tag på ägaren, men utan framgång. Han har genomgått hälsokontroll på Evidensia djursjukhus och blivit chippad, vaccinerad och avmaskad. Vi ger honom Credelio varje månad mot fästingar och loppor. Vi kan tyvärr inte behålla Pelle, som vi kallar honom, för han kommer inte överens med våra andra katter.
Vi söker därför ett lugnt, tryggt och kärleksfullt hem där det inte finns andra katter. Han älskar att mysa med sin husse vid läggdags men gillar inte att bli buren.
Gos sker på Pelles egna villkor, så jag kan inte rekommendera en småbarnsfamilj. Han är både ute och innekatt, men är inte utomhus så långa stunder i taget utan gillar att vara inne och ta det lugnt.
Han är helt rumsren och även kastrerad sedan tidigare.

Vill du öppna ditt hem och hjärta för denne lille kille så kontakta mig.
/Anna

anna.c.wysocki@gmail.com

Telefonnummer
0760171940


 

190924
Nahla & Smilla


Hejsan!
Vi har tyvärr tagit beslutet att omplacera våra 2 katter (båda honor) då den ena av tjejerna tyvärr kissar och bajsar utanför sin låda. Vi har provat allt och enligt veterinär så är omplacering det som skulle kunna få henne att sluta.

Nahla (Svart huskatt):
Adopterades från ett katthem i Växjö 2012 där hon inte hade något hem. Hon var 8 månader ungefär när hon kom hem till oss (8 år gammal nu). Hon är kastrerad och har lite hängmage. Försäkrad via Folksam.
Denna bestämda donna älskar blötmat mer än något annat och har pga det gått upp i vikt. Hon har hängmage, älskar att kela, ogillar kattleksaker och lekar generellt, älskar att bli kliad på magen och att ligga nära och sova. Vi har tidigare bott i lägenhet med balkong men de senaste 3 åren bott i en utan balkong vilket jag misstänker är en av anledningarna till att hon inte trivs. Nahla hade mått bäst om hon fick möjlighet att få vara utomhus och inomhus som hon själv vill, då hon stormtrivs med att spana, speja och äta gräs.

Smilla (blå sköldpadda)
Smilla adopterades också från djurens vänner (katthem) 2014 (nu 5 år). Hon kom till oss när hon var 12 veckor och då var hon en skygg kattunge. Hon är fortfarande lite försiktig men har gjort stora framsteg. Gillar inte höga ljud, springer iväg om något skrämmer t.ex. dammsugaren. Men kommer gärna fram och gälsar när det kommer gäster. Barn är lite läskiga men hon är otroligt snäll.
Denna lilla tjej gillar att mysa i soffan när man har en luddig filt på sig. Då brukar hon snutta och gosa in ordentligt.
Smilla är också kastrerad och gillar att busa med små leksaksråttor och små spiraler. Är en duktig jägare som gillar att jaga flugor och harkrankar. Äter inte jättemycket blötmat men har även hon lite mage. Föredrar torrfoder som de haft fri tillgång till. Denna tjej har fått möjlighet att vara utomhus men varje gång har hon verkat rädd.

Att omplacera dem är verkligen inget jag vill göra men för deras skull för att de ska få må bra så gör jag detta.
Om man önskar så får man gärna med alla tillbehör såsom kattlådor, matskålar, stort klösträd, transportburar, koppel och sele samt de leksaker som finns kvar.

Priset är inte det viktiga i detta och kan diskuteras, jag värdesätter dock vilket hem de kommer till för jag vill att de ska må bra! Om detta låter intressant, om du vill ha fler bilder/filmer eller undrar något mer så hör gärna av er via mail alternativt mobilen så svarar jag så fort jag kan!
Hälsningar Emma

Vill du ge Nahla och Smilla ett nytt hem? Kontakta Emma på

E-postadress
Emma.92.johansson@gmail.com

Telefonnummer
0704916274

190924
Doris
Doris är en fin, kastrerad, femårig hittekatt/bondkatt som troligtvis är blandad med annan ras med tanke på utseendet.

En social katt som gärna kommer och hälsar, vill prata, leka och bli klappad. Uppskattar dock inte att bli buren eller sitta i knä.
Doris tycker om andra katter men blir lätt stressad av små barn.
Hon har vistas inne under alla de år vi haft henne då vi bott i lägenhet men skulle nog må väldigt bra av att vistas ute delvis.

Vår äldsta katt som helst vill vara ensam har blivit väldigt dominant och hårdhänt mot Doris sedan vi flyttade till ny lägenhet. Detta i kombination med att vår familj nyligen vuxit med en tvåfoting till, gör att vi tror Doris skulle ha det bättre i ett annat boende.

Vi hoppas att kunna hitta ett kärleksfullt hem till vår Doris.

Vid intresse eller andra frågor, tveka inte att höra av er! Vi åker regelbundet ned till Malmö så transport går att ordna om intresse finns söder om Trollhättan.

Vill du ge Doris ett nytt hem? Kontakta Lina på

E-postadress
lina.ljungdell@gmail.com

Telefonnummer
0723014849

190922
Liam
Hej!
Liam är en semilånghårig katt,
hans mamma är renrasig Maine Coon och pappa okänd.
Han blir 1 år i november. Min äldsta katt går inte ihop så bra med Liam. Liam är nyss kastrerad,vaccinerad och chippad. Han är lite försiktig i början men är väldigt go och sover i sängen om han får.
Han har kroksvans dvs han har halv svans o den ligger åt höger.Har varit innekatt. Endast seriösa. Mvh Maria

Vill du ge Liam ett nytt hem? Kontakta Maria på

E-postadress: cat30@live.se

Telefonnummer
0739298956
 

190819
Chavo
Chavo är en liten honkatt på 2 1/2 år, kastrerad, som inte trivs med oss - vad vi tror!
Hon har sedan hon var ett halvår protesterat och kissat överallt inomhus förutom i lådan och vi har testat i princip allt vi kan göra föra att hon ska finna ro. Vi har köpt nya kattlådor, nytt kattsand, placeringen på kattlådan på olika sätt, testat mata henne där hon har kissat för att visa att det inte är ett kissområde, köpt diverse medel så som sprayer, feromoner och kosttillskott (cystophan), allt ni kan tänka er. Vi testade också att ha henne hos min flickväns pappa som har hus på landet då vi kanske trodde att hon ville vara ute katt. De resulterade i att hon kissade på dörrmattan varje dag.
Vi har tagit bort alla mattor och diverse mjuksaker men då kissar hon utanför och bredvid kattlådan samt i sängarna. Vi har även tagit med henne till veterinären ca 3 ggr och hon hade fått urinvägsinflammation pga av stress därav blod i urinet 1 gång, utöver det trodde veterinären att det är en nervös och stressad katt. 

Vi vet inte vad mer vi kan göra och vi vill inte avliva våran prinsessa. Våran sista chans är att vara ärliga mot oss själva och försöka se om någon annan har tid och energi att ge sig an en stressad och nervös katt som vet om hennes problem men som vill hjälpa henne och ha ett värdigt liv. 

Vi hoppas att de finns en själ där ute som vill hjälpa oss och våran Chavo. Jag nås på både mail och telefon. 

Hälsningar, Amanda och Laura. 

Vill du ge Chavo en chans till ett nytt liv? Hör av dig till Amanda:

Epost:
amandacareau@live.se

Telefonnummer
0736352333
 

190721Otto

Otto är en trygg, kelig och cool yogakatt på 9 år. Han är kastrerad, rumsren och gillar friheten i att kunna vara både inne och ute. Vi flyttar till en lägenhet och blir det inte så bra för honom att hänga med dit. Kontakta oss via mejl eller sms:a oss på 0738-400135.

Vill du ge yogakatten Otto en ny familj? Hör av dig till
Arijon Aronsson 

E-postadress
ateljehel@hotmail.se

Telefonnummer
0738400135


 

190715
Saga
Saga är en icke steriliserad katthona som föddes midsommarafton 2016 (3 år). Saga är en förhållandevis liten katt till storleken, vilket gör henne väldigt smidig. 
Saga är van att gå in/ut genom kattlucka efter eget behag. Hon är van vid barn. Hon bor med sin bror som är från en äldre kull. 
Saga har fött en kull på 5 kattungar under 2019, som nu alla flyttat hemifrån. 
Saga är en snäll, hängiven katt som är mycket kel-sjuk och hälsar tex varje morgon. Dock är det så att hon gärna ser att kelandet sker på hennes villkor, att hon får välja när hon vill bli klappad/kela snarare än tvärt om. Här gäller det att bygga förhållande till henne så kommer samspelet att fungera bra för alla, som vi gjort. 
Nu är det så att alleri inom familjen inte tillåter oss att ha kvar Saga hos oss så hon kommer på ett eller annat sätt att behöva avlägsnas inom kort.

Vill du ge Saga ett nytt hem?
Hör av dig till Conrad.

E-postadress
conradmartinson@hotmail.com

Telefonnummer
0703377292