200114
Tissel &
Tassel
Hej finns det någon som kan tänkas adoptera Tissel och Tassel?De är födda 2016 och är från samma kull. Båda är chippade och kastrerade och är både ute och inne katter.
De väldigt sociala keliga. Tissel är randig hona gillar att vara inne ligga i knät på sina villkor så klart.. Tassel mörkgrå hankatt älskar att vara ute väldigt kelig och avslappnad när han är inne.
Vi bor på landet men kommer att flytta. Skulle vara bra om dom fick flytta in hos någon med liknande miljö. Båda är väldigt bra på att hålla mössen på avstånd! Vi bor i Kungälvs kommun (Harestad) ring om Ni vill träffa oss 0736720049

Vill du ge Tissel och Tassel ett nytt hem? Hör av dig till Anneli:

Epost: annelikaapa@yahoo.se

Telefonnummer
0736720049

 

191216
Bubsan
Bubsan, Bubsemor, Bubs.
Kärt barn har många namn och den här lilla tjejen är inget undantag!
Bubsan är 5 år gammal och bor med mig och mina 6 andra katter i en villa på landet. Hon älskar ved, gamla buskar och hålor och laser är något påfund hon är intresserad av!
När Bubsan föddes blev hon bortstött av sin mor. Hon föddes nämligen utan tår på framtassarna. Jag fick mata henne och ta hand om henne och till följd är hon tålös och väldigt liten! Men hon är en extremt bra jägare, klättrar som en tok i träd och kan klösa med sina klor. Trots att klorna på framtassarna inte går att dra in eller ut så tar hon hand om dom bra.
Jag bor i ett osäkert hushåll där människor inte tycker om djur. Så Bubsan är väldigt skygg. Hon är världens gulligaste och snällaste. Hon är artig och äter bara torrfoder och är inte så förtjust i människomat (ost eller skinka osv är hon inte så intresserad av).

Hon vill inte bli buren men hon kan sitta i knät och tycker om att se en i ögonen och prata. Jag blir så himla glad av få hennes bekräftelse.
När jag är ute och går med min hund går hon efter och jamar tills vi vänder för hon vill inte att jag ska gå för långt ifrån huset!
Hon är väldigt omtänksam och bryr sig om en. Hon har varit mamma 3 gånger men jag hoppas att hon kan få bli steriliserad i sitt nya hem eller vara innekatt så hon slipper det igen.

Så det är med tungt hjärta som jag måste erbjuda henne ett nytt hem. Jag älskar den här lilla tjejen.
Jag kallar henne för fröken Bubsi för att hon är som en artig liten dam från förr i tiden.
Som sagt bor jag i ett otryggt hushåll och hon mår inte bra här. Jag vill inte att hon ska vara rädd och känna sig ovälkommen eller känna att hon måste hålla koll och inte kunna slappna av. Jag vill att hon ska få bo någon stanns där hon kan vara sig själv. Bland trasmattor och kattmynta.

Var snäll och maila mig om ni är intresserade av den här lilla skygga tjejen. ♥ Hon är så himla söt och snäll med sina stora ögon och lilla huvud. Jag vill bara att hon ska få ett nytt, tryggt hem. Tack för att du har läst och jag hoppas du hör av dig för Bubsemor behöver ett nytt hem. ♥

Varma hälsningar, Rebecca

Vill du ge Fröken Bubsi ett nytt hem? Hör av dig till Rebecca.

Epost: rebecca.lundin@live.com

Telefonnummer
0737511129
 

191206
Wille


Hej! På grund av att min livssituation består av mycket resor och långa dagar hemifrån, utan någon i min närhet som kan hjälpa mig att passa honom, så funderar jag med otrolig sorg i hjärtat på ett nytt hem till min älskade Wille.
Söker någon som har möjlighet att ge honom det sällskap han behöver. Han visar ännu inte tecken att han mår dåligt av det så det är inte bråttom men det är tyvärr ej hållbart på sikt.

Han är 10 år. kastrerad, vaccinerad och öronmärkt.
Han har endast varit inomhus. Funkar fint med hundar och hälsar mer än gärna på alla nya människor men är ännu lite osäker runt barn och andra katter.
Finner sig snabbt som hemma på nya platser. Är otroligt kelig, sällskapssjuk och busig. Är en trygg katt som alltid vill vara i samma rum som oss andra.

Vill du ge Wille ett nytt hem? Hör av dig till Felicia.

Telefonnummer:
0703720065
Epost:
svenssonfelicia@gmail.com